Skanderborg Sø, Mossø til Ry, 5 – 9 maj 2012

Efter en konfirmation ved Vestermølle, Skanderborg, satte jeg kajakken i vandet og roede over til Kalvø hvor jeg sov i tarp på min gamle lejrplads. Cisterciensermunkene levede her på Kalvø i knap 4 år, inden de endelig slog sig ned ved Mossø og grundlagde Øm Kloster i 1172. Jeg har sejlet i damjolle i Skanderborg Sø, og især i Mossø fra 1987 til år 2000 og kender området godt. Så ned igennem Tåning Å, hvor der er en shelter ved Horndrup Holm. Jeg fortsatte dog ned over Fuldbro Mølle til østenden af Mossø

Så op igennem Mossø til Klostermølle hvor jeg overnattede ved lejrpladsen ved den gamle Paptørrelade

I land på Kalvø
I tarp på Kalvø
Aften, Kalvø
Broen i starten af Tåning Å, ud for Horndrupholm hvor der ligger 2 shelters
Nordsiden af Mossø
Samme
Udsigt ude over Mossø
Op igennem Mossø
På land tæt på Emborg Odde
Klostermølle, neden for fisketrappen
Kajak + tarp
Klosterkær i baggrunden
Let nattefrost