Virksund, Livø, Fur og til Hvalpsund, 6 – 11 juni 2017

Jeg startede med at tage Lovns Bredning med 8 – 9 sek/m i røven. Efter Hvalpsund kom jeg lidt i læ, og kom til en lille plads lige syd for Risgårde. Her trak en stor tordenfront indover

Næste tag tog jeg op langs kysten, og fra Ertebølle Hoved tog jeg et direkte kryds til Livø. Jeg sejlede parallelt med Livø Tap, men kunne ikke se den selv om der var frisk vind så bølgerne skulle bryde. Jeg overnattede 2 nætter på den autoriserede primitive teltplads der ligger helt ud til vandet, en lille kilometer nord for havnen. Pladsen er fin, men der er flåter på grund af den meget store dåvildt bestand der er på øen.

Da jeg kom til Fur overnattede jeg to nætter i shelteren på østsiden. Den er fantastisk uden for sæsonnen. Der var skybrud og generelt meget regn

Lovns halvøen
Tilbageblik mod Lovns Bredning
Tordenfront trækker op
Digesvalekoloni, Ertebølle Hoved
Ertebølle Hoved
Ertebølle Hoved
Vel ankommet til Livø, 7 juni 2017
Livø Tap, sejlskibet Loa passerer langt ude
Teltpladsen på Livø
Kajakken på land
Moleret ses i bunden af kystskrænten ved Krumhøkerens Odde
Labyrint, Livø
Livøs vestside er ret dramatisk
Shelteren på Fur
Færker Odde, Livø ses i baggrunden
Knudeklinter
Knudeklinten