Fjeldvandringer i Nord- Norge og Sverige

Jeg tog på min første fjeldvandring i 1979, hvor jeg lærte det på den hårde måde igennem alle de fejl jeg begik. Så ture til Saltfjeldet, Aibisko, Dividalen og Lofoten først i 1980- erne.

Så en mangeårig pause på grund af familie og børn.

Først som 54 årig tog jeg i 2008 på min første solovandring i Sarek. Igen i 2009 og 2010 hvor jeg var på en 3 ugers lang solovandring fra Sulitjelma i Nord- Norge, ind i gennem Sareks Nationalpark og med afslutning i Kvickjokk. I 2013 var jeg på min foreløbig sidste fjeldvandring sammen med min voksne søn. På grund af en knæskade fik vi utilsigtet mulighed for at undersøge Präststigan nærmere, hvilket efterfølgende har afstedkommet en del korrespondance med svenske fjeldvandrevenner. Så selv om jeg ikke længere kommer på fjeldet, så lever det fortfarende i min bevidsthed

Kvickjokk og den vestlige del af Sarek, august 2013

Sulitjelma – Sarek, august 2010

Sarek, august 2009. Saltoluokta – Aktse

Vandre alene i Sarek, august 2008

Stormdalen og Sulitjelma – Kvikkjokk 1982

Rejsebeskrivelse fra Lofoten og Aibisko 1981