4 tanker om “Introduktion”

  1. Hej Palle

   Ja tak i lige måde. Jeg har været inde og læse på Ulvefodsplanterne og nogle af de laver der er i området ved Ø Bakker

   Bedste hilsener Ole

 1. Til ‘stenfiskeren’…
  Svært at finde et sted at skrive til dig LOL
  Please! Lad være med at tage dine nestboxes ned. Antallet af boxe har ikke noget med populationen af skovmår at gøre. De er meget territoriale, og vil ikke acceptere andre i deres nærhed, uanset hvor mange boliger står til rådighed.
  Skovmåren har lige så svært ved at finde bolig some mange fugle disse dage, så jo flere boliger til rådighed, jo bedre.
  Tak for de skønne billeder, dejligt at se 🙂
  Jytte

  1. Hej Jytte

   Inden jeg begyndte at tage mine hvinand- og stor skalleslugerkasser ned, tilbød jeg den daværende ejer af Estvadgård Plantage at opsætte specifikke kasser til skovmår, mod at jeg fik lov til at mårsikre hvinandekasserne, det ønskede han ikke. Jeg har stadig bl.a. 2 kasser ved Hald Sø hvor måren kan boltre sig. Jeg er egentlig ligeså glad for skovmår som mange af naturens andre skabninger såsom bæklampret, smelt m.m.
   Men min alder gør at det med opsætning af op til 16 kg tunge redekasser langt ude i terrænet er noget der hører fortiden til for mig

   De bedste hilsener Ole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *